2018 Modasında Şapkaların Yerine Bereler Geldi

Sonbahar kış sezonunda aksesuar modası içinde yer alıp özellikle sıcak tutacak detaylara sahip olan birçok moda ürününü görmek mümkün. Genel olarak örgüler ya da suni kürklerin yaygın olarak kullanımda olduğu yeni aksesuar modasında şapkaların kullanım alanı düşerken bereler yeni sezonda trend olmayı başardı.

beanie-259384_64

218 Sonbahar Kış Bere Modelleri  Nelerdir?

Yeni bere stilleri içinde de 218 moda trend ruhuna uygun olan detayların yer aldığı seçimlerden faydalanmanız da oldukça önemlidir. Yeni sezonda ponponları birçok aksesuar ürününde ve berelerde görebilirsiniz. Ponpon detayına sahip olan bereniz var ise yeni sezonda kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra suni kürk detaylarının hâkim olduğu bere stilleri de yeni sezonda tercih edebileceğiniz ve oldukça sıcak tutacak olan bere modelleridir.

Bere stilinde yeni sezonda birçok markanın ürünlerinde örgü stiline sahip olan tasarımları görebilirsiniz. Arzu ederseniz sonbahar ve kış aylarında kendi berenizi arzu ettiğiniz renk seçenekleri ile örerek yeni sezona uyumlu seçimler yapabilme şansınız da bulunuyor.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.