2017 Sezonunun En Gözde Çanta Seçenekleri

İlkbaharın ve yaz ayları ile birlikte moda dünyasında çanta modelleri de renklilik kazanıyor. Özellikle bahar konseptli detayların ve zarif nüansların ön plana çıktığı son dönemlerde birbirinden estetik çantalar revaçta görülüyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte çanta çemberinde birbirinden seçkin parçalar dikkati çekiyor. Aşağıda yer alan modelleri inceleyerek yeni sezona özgü seçkin kombinasyonlar elde edebilirsiniz.

Ufak Türdeki Minik Çantalar

office-336368_64Küçük formda olan zarif çantalar, özelikle büyük detaylardan hoşlanmayan kızlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. İçerisine ruj, bozuk para veya birkaç küçük majyaj malzemesi koyarak dilediğiniz ortamda kullanabilirsiniz.Ufak türde olan çantalar, zincirli ve kayışlı askılar ile daha minimal ve zarif bir forma kavuşuyor. Sokak modasına yön vermekte kullanabileceğiniz modern çantalar ile çevrenize karşı cool bir etki uyandırabilirsiniz.Tüylü, şekilli ve baskılı formda olan çantalar, hem zevkinizi yansıtmanıza yardım edecek hem de gösterişli bir imaj çizmenizi kolaylaştıracaktır.

Metalik ve Parlak Stil Çantalar

Dikkat çekici metalik tonların popülerlik kazandığı son trendlerde mavi, bej, krem ve altın renk tonlarındaki çantalar da bir hayli sıklıkla tercih ediliyor. Gün ışığında parlayan çantalar ile he tarzınıza yenilik getirebilir hem de daha trend bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.