2015 Denizci Pantolon Trendi

215 İlkbahar-yaz sezonu bu yılda breton desenli denizci pantolonları ön sıralarda tutuyor.18’lü yıllarda donanma askeri için tasarlanan denizci pantolonlar bir zamanlar 7’lerin en gözde moda trendi iken şimdilerde ise tekrardan moda trendi haline gelmiş bulunuyor.

denizci pantolonlar

denizci pantolonlar

İspanyol paçalara sahip denizci pantolonlar yüksek bel kısmında bulunan özellikle sarı renkteki düğmeleri, rahat ve salaş duruşları ile sokak modasında askeri tarz seven bayanların vazgeçilmezi haline geliyor.

denizci pantolonlar

denizci pantolonlar

Denizci pantolonlar da ise en çok da lacivert pantolonların üzerindeki sarı renkli düğmeleri ve bu model üzerine yapılan kombinler dikkatleri üzerine çekmeye başarıyor.

Bol Paçalı Pantolon Kombinleri

Moda da sık sık karşılaşılan trend pantolonlardan biride bol paçalı salaş pantolonlardır. Yaz mevsiminin bunaltıcı sıcaklarından koruyan, serinletici etkiye sahip pantolonlar ile rahat ve şık kombinler yapabilirsiniz.

denizci pantolonlar

denizci pantolonlar

Bacaklarınızı daha uzun göstermek içinde bol paçalı pantolonlar bir numara olarak gösterilir. İster capcanlı renklerde desenli modellerde isterseniz de sade bir renkte yapabileceğiniz kombinelerinizin altına uyum sağlayacak topuklu bir ayakkabı ile yazın bu kombinden vazgeçemeyeceksiniz.

 

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.