2017 Yazlık Elbise Trendleri

Yaz sıcaklarının gelip çattığı şu günlerde evde, sokakta, işyerinde daha konforlu yaşamak için kıyafet seçimi oldukça önemli hale geliyor. Ferah tutan, terletmeyecek kıyafetler içerisinde bayanların kurtarıcısı bu yaz da elbiseler olacak. Tek parça olma özellikleri elbiselerin tercih edilmesini sağlayan en önemli etken denilebilir.

Uçuş Uçuş Şifon ve Tül  Elbiseler

woman-57883_64Renkleri, kumaşları, cıvıl cıvıl desenleri ile bayanları cezbeden elbise modelleri arasında şifon ve tül kumaşlar bu yaz çokça görülecek. Şifonun yaza yakışan dokusu elbiselerde hayat bulacak. Desenli, tek renk, çiçekli elbiselerde pliseli modeller özellikle göze çarpıyor.

Vazgeçilmez nakış modası

Kıyafetlerde nakış modası geçtiğimiz sonbahar ayından beri devam ediyor. Kış aylarında kabanlarda ve montlarda dikkat çeken nakışlar yazlık elbiseleri de süslemeye başladı. Çiçek nakışları, etnik desenler, işlemeler özellikle gündelik elbiselerde dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Bayanlar kıyafetlerinde çeşitliliği seviyor. 217 elbise modelleri arasında uzun, midi ve mini boylarda çeşit bulmak çok kolay olacak.

Günlük kullanım için genellikle tercih edilen elbiseler birbirinden şık sandalet ve terliklerle kolayca kombinlenebilir.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 . Tüm Hakları Saklıdır.